Alapítványok, karitatív szervezetek > Debrecen - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Alapítványok, karitatív szervezetek > 4 weboldal. Kategória leírása: Karitatív szervezetek, alapítványok és segítő szervezetek honlapjai.

debrecen.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
SOFT Alapítvány
http://www.softalap.hu/

A SOFT alapítvány eleinte főként a gyermekek fejlesztésével és rehabilitációjával foglalkozó intézmények működési feltételeinek javítására fordított gondot és anyagi forrásokat.

SOFT Alapítvány
Canticum Novum Alapítvány
http://www.canticumnovum.hu/

A Canticum Novum Alapítványt a Főiskolai Kórusművészet Fejlesztéséért 1992-ben a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának akkori hallgatói hozták létre azért, hogy a Canticum Novum Kamarakórus munkáját segítsék. Az alapítvány és az énekkar célja, hogy hozzájáruljon a széles látókörű, szakmai tudását folyvást gyarapító, nemzetközi mércének magasan megfelelő pedagógusképzéshez, ezzel a magyar zeneoktatás hírnevének öregbítéséhez és Debrecen város kultúrájának gazdagításához.

Canticum Novum Alapítvány
Pacsi Alapítvány Debrecen
http://www.pacsi.hu/

Pacsi Alapítvány Debrecen - Terápiás-, mozgássérült segítő-, rohamjelző kutyák képzése. 4033 Debrecen Kuruc utca 63.

Pacsi Alapítvány Debrecen
Életcél Fiataloknak Alapítvány
http://www.eletcel.eu

Az Életcél Fitalakoknak Alapítvány, azzal a céllal jött létre, hogy főleg Debrecenben és környékén élő fiataloknak segítsen abban, hogy mind mentálisan, mind fizikailag, készek legyenek megfelelni a XXI. század által támasztott elvárásoknak, kihívásoknak, ily módon támogatva és elősegítve társadalmi beilleszkedésüket.

Életcél Fiataloknak Alapítvány
Hirdetések
Oldal leírása
debrecen.wyw.hu: Debrecen katalógus, debreceni információk. A cívisváros története, debreceni éttermek, egyetemek, cégek listája.
Gyűjteményünkben 348 válogatott Debrecen témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 348 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 35016