Egészségügyi szervezetek, kórházak > Debrecen - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egészségügyi szervezetek, kórházak > 16 weboldal. Kategória leírása: Helyi egészségügyi szervezetek, kórházak, gyógyszertárak weblapjai.

debrecen.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum On-line
https://klinikaikozpont.unideb.hu/

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Web-rendszere.

Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum On-line
Fogorvosi rendelés, fogászati ügyelet
http://www.fogszerviz.hu/

Teljeskörű fogorvosi rendelés, fogászati ügyelet Debrecenben, Hajdúnánáson. Foghúzás, fogpótlás, fogászati röntgen, fogfehérítés, amalgám és esztétikus tömések, fogkőeltávolítás stb. Bejelentkezés és időpontegyeztetés telefonon.

Fogorvosi rendelés, fogászati ügyelet
Dr Ditrói Péter
http://www.ditroi.hu/

Szülészeti - nőgyógyászati magánrendelőmet 15 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában indítottam 1997-ben. Célom a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a Liget Lakóparkban, parkosított környezetben található. Busszal, gépkocsival könnyen megközelíthető, kényelmes parkolási lehetőséggel.

Dr Ditrói Péter
Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász
http://zatik-nogyogyasz.hu/

Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász szakorvos hivatalos honlapja.

Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász
Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum - Dr.Sápy Tamás
http://www.nnc.hu

Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum 4028-Debrecen, Weszprémy u.22. www.nnc.hu info@nnc.hu Bejelentkezés: Szülészet, nőgyógyászat, meddőség - Dr.Sápy Tamás: 20/9294198 2D, 3D, 4D ultrahang: 30/4031763 Szülészeti és nőgyógyászati magánrendelőnket a betegek fokozott elvárásainak megfelelően 2004-ben alapítottuk. Kezdetben a szülészet-nőgyógyászati kórformák teljes vertikumának diagnosztikáját és kezelését tűztük ki célul, majd a technika XXI. századi rohamos fejlődésének követésével szolgáltatásainkat 2007-ben kiegészítettük a 3-4 D ultrahang diagnosztikával. Legfontosabb feladatunknak a hozzánk forduló betegek diszkrét, kulturált környezetben való ellátását tarjuk, a legújabb szakmai ismeretek felhasználásával. A szakmai hátteret és fekvőbeteg ellátási lehetőséget a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája adja.

Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum - Dr.Sápy Tamás
Nobilis 4d ultrahang magánrendelő - debrecen
http://www.nobilismaganrendelo.hu

Debrecen Nagy Lajos király tér 5. alatt 4D ultrahang rendelő nyilt. A magánrendelő szonográfusa a 23 éves tapasztalattal rendelkező Novákné Szerdahelyi Zsuzsanna. Szolgáltatásaink: 4D babamozi színes fotóval és videóval, 4D, szülészeti, nőgyógyászati ultrahang, magzati, terhességi szűrővizsgálat mindez 4D hasi, 4D hüvelyi vizsgálófejjel.

Nobilis 4d ultrahang magánrendelő - debrecen
Debreceni nőgyógyászati és ultrahang rendelő - AranyKéz
http://aranykezrendelo.hu/

AranyKéz Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Magánrendelő, Debrecen - Debreceni magánrendelőnkben nőgyógyászati és szülészeti szolgáltatásokat nyújtunk.

Debreceni nőgyógyászati és ultrahang rendelő - AranyKéz
4d ultrahang rendelők Debrecenben
http://www.4dultrahang.info/4dultrahang_rendelok/Debrecen

4d ultrahang rendelők Debrecenben és elérhetőségük.

4d ultrahang rendelők Debrecenben
Lézeres szemműtét - Orbident Lézercentrum
http://www.lezereslatasjavitas.hu

Ha Ön is élvezni szeretné a látás szabadságát egy életen át, akkor a megoldás: lézeres szemműtét. A debreceni Orbident Lézercentrumban segítünk abban, hogy a legjobb megoldást találjuk meg, ha Önnek a szemprobléma vagy látásprobléma nehézséget jelent a mindennapokban. 15 év szaktudása, több ezer sikeres szemműtét világszínvonalú eszközökkel. A mi lézeres szemműtét áraink mindent tartalmaznak, nincsenek plusz látásjavító költségek a közölt árakon kívül. Orbident Lézercentrum - Élvezze a látás szabadságát egy életen át!

Lézeres szemműtét - Orbident Lézercentrum
Soha többé kórház, gyógyszer!
http://www.nonstop-doctor.com

Fél, hogy a Nonstop Doctor esetleg nem váltja be a hozzá fűzött reményeket? Úgy érzi, nagy összeget kockáztat? Mi van, ha nem válik be a készülék? Levesszük az Ön válláról a terhet! Önnek nem kell semmit kockáztatnia! 100%-os visszavásárlási garanciát vállalunk, s ha 2 hét használat alatt nem válik be Önnek és kedves családjának a Nonstop-doctor, akkor visszavásároljuk Öntől! Most már nincs veszíteni valója, rendelje meg és próbálja ki a készüléket! Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, aki megelégelte a rengeteg hatástalan gyógyszer szedését, aki szeretné megőrizni egészségét, aki szeretne mihamarabb meggyógyulni, aki természetesen szeretné csökkenteni fájdalmait és nem gyógyszerekkel.

Soha többé kórház, gyógyszer!
Biomedix Egészségközpont
http://www.biomedix.hu

A BIOMEDIX csapata kiváló debreceni szakorvosok által vezetett szakellátással, rehabilitációs programokkal, mozgás programokkal, életmód programokkal, diétás tanácsadással, gyógytorna minden fajtájával, masszírozás számos típusával kínál megoldást az egészséges életmód elérésére. A jelenlegi egészségügy betegségeket kezel, a mi orvosaink emellett utat mutatnak, hogyan lehet visszafordítani betegségeinket életmóddal, táplálkozással, stresszoldással, megfelelő motivációval, mozgásterápiával, gyógytornával. Keddenkénti 16-18 óráig ingyenes életmód tanácsadás, egészségügyi leletek elemzése, kezelési tanácsadás. Az első torna és egy masszázs ingyenes!

Biomedix Egészségközpont
Sygma Dent a megfizethető fogászat Debrecenben
http://www.debreceni-fogaszat.hu

Otthonos hangulatú fogorvosi rendelőnket Debrecenben a Faragó utca 17. szám alatt találja meg. Számunkra a legfontosabb, hogy betegeink ellátását magas színvonalon, fájdalommentesen végezzük, kiváló minőségű, korszerű anyagok és technológiák alkalmazásával, mindezt megfizethető áron. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk pácienseink rendelkezésére: fogfehérítés, fogékszer felhelyezése, ultrahangos fogkő eltávolítás, esztétikus (fehér) és amalgám tömések, barázdazárás készítése, porcelán koronák, cirkon koronák, műanyag (K+B) koronák, kivehető akril fogsorok, kivehető fémvázas fogsorok készítése. Pácienseinknek lehetősége van előre egyeztetett időpontban, rövid várakozási idővel igénybe venni a kezeléseinket. A fogorvosi rendelőnkbe személygépjárművel érkező pácienseink részére ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

Sygma Dent a megfizethető fogászat Debrecenben
Minden, ami egészségmegőrzés Debrecenben!
http://www.bonuszbrigad.hu/debrecen/egeszseg/egeszsegmegorzes

A Bónusz Brigád oldalán elképesztő akciókkal vehetőek igénybe az egészségmegőrzéses ajánlatok Debrecenben. A portálon a debreceni egészségmegőrzés bónuszok folyamatosan frissülnek. Ilyen pl. a mágnesterápia. Eme bónuszok a közösségi vásárlás erejének tudhatóak be. Ha olyan debreceni egészségmegőrzéssel kapcsolatos kezelést találtál, amit ajándékba kívánsz adni egy barátodnak, természetesen ezt is megteheted! A Bónusz Brigád weblapján informálódj a vásárlás menetéről.

Minden, ami egészségmegőrzés Debrecenben!
Karaszek Fruzsina kozmetikus Debrecen
https://www.kfbeauty.hu/

Kozmetikám Debrecenben, csendes kertvárosi környezetben található. Szolgáltatásim közé tartoznak a professzionális arckezelések Vagheggi termékekkel, műszempilla építés, henna szemöldökfestés, sminkelés. Kozmetikámban csak professzionális termékekkel dolgozom, melyek nem okoznak semmilyen bőrirritációt. Igyekszem folyamatosan képezni magam, hogy vendégeimnek naprakész tudással szolgáljak, célom vendégeim maximális elégedettsége. Várom minden kedves szépülni vágyó vendégemet kertvárosi környezetben, ahol a parkolás sem jelent problémát.

Karaszek Fruzsina kozmetikus Debrecen
Olajfa Természetgyógyászat
https://olajfagyogyaszat.hu/

Az Olajfagyógyászat rendelőjében minden lelki és fizikai betegséget természetes módszerrel gyógyítunk meg. Az állpotfelmérő beszélgetés során a kliens számára az a módszer kerül kiválasztásra amellyel a leggyorsabban és leghatékonyabban tud gyógyulni változni. Van akinek a kineziológiai kezelés hozza el az áhított gyógyulást és van akinek a biorezonanciás állapotfelmérés illetve kezelés a leghatékonyabb. A leggyakrabban a kezelések és módszerek kombinálása működik a leghatékonyabban. A kezelésben a gyógynövényeket is segítségül hívjuk a fitoterápia és a Bach virágterápia eszközeivel . Az Access Bars és a kronobiológia mellett a Life coaching eszközei is a rendelkezésünkre állnak. Bármilyen gond is bukkan fel az életünkben a természetes módszerek kíméletesen és fájdalommentesen nem utolsó sorban kémiai szerek mellőzésével, mindenképpen természetes anyagok felhasználásával kerül sor a megoldásra.

Olajfa Természetgyógyászat
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
debrecen.wyw.hu: Debrecen katalógus, debreceni információk. A cívisváros története, debreceni éttermek, egyetemek, cégek listája.
Gyűjteményünkben 348 válogatott Debrecen témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 348 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 35016