Egészségügyi szervezetek, kórházak > Debrecen - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egészségügyi szervezetek, kórházak > 21 weboldal. Kategória leírása: Helyi egészségügyi szervezetek, kórházak, gyógyszertárak weblapjai.

debrecen.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum On-line
https://klinikaikozpont.unideb.hu/

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Web-rendszere.

Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum On-line
Fogorvosi rendelés, fogászati ügyelet
http://www.fogszerviz.hu/

Teljeskörű fogorvosi rendelés, fogászati ügyelet Debrecenben, Hajdúnánáson. Foghúzás, fogpótlás, fogászati röntgen, fogfehérítés, amalgám és esztétikus tömések, fogkőeltávolítás stb. Bejelentkezés és időpontegyeztetés telefonon.

Fogorvosi rendelés, fogászati ügyelet
Dr Ditrói Péter
http://www.ditroi.hu/

Szülészeti - nőgyógyászati magánrendelőmet 15 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában indítottam 1997-ben. Célom a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a Liget Lakóparkban, parkosított környezetben található. Busszal, gépkocsival könnyen megközelíthető, kényelmes parkolási lehetőséggel.

Dr Ditrói Péter
Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász
http://zatik-nogyogyasz.hu/

Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász szakorvos hivatalos honlapja.

Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász
Egészség
http://egeszseg.wyw.hu/

[Adatbázisok] [Alapítványok - Szervezetek] [Alternatív gyógymód] [Baba - Mama] [Betegápolás - Otthonápolás] [Betegségek] [Egészség portálok] [Egészséges életmód] [Egészséges táplálkozás] [Egészségpénztárak] [Egészségügyi fórumok] [Egészségügyi hírek, cikkek] [Fogászat - Fogorvos] [Gyógyászati segédeszközök] [Gyógymasszás] [Gyógyszerek - Gyógyszergyártók] [Gyógyszertárak Budapesten] [Gyógyszertárak vidéken] [Gyógytorna] [Kórházak Budapesten] [Kórházak vidéken] [Oktatás - Szakképzés] [Orvosi műszerek] [Orvosok] [Rendelőintézet - Klinika] [Szenvedélybetegségek] [Tanácsadás] [Természetgyógyászat] [Újság - Folyóirat] [Vitamin] [Víztisztítás] [Weblinkek] [Wellness - Fitnesz] [WYW társoldalak]

Egészség
Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum - Dr.Sápy Tamás
http://www.nnc.hu

Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum 4028-Debrecen, Weszprémy u.22. www.nnc.hu info@nnc.hu Bejelentkezés: Szülészet, nőgyógyászat, meddőség - Dr.Sápy Tamás: 20/9294198 2D, 3D, 4D ultrahang: 30/4031763 Szülészeti és nőgyógyászati magánrendelőnket a betegek fokozott elvárásainak megfelelően 2004-ben alapítottuk. Kezdetben a szülészet-nőgyógyászati kórformák teljes vertikumának diagnosztikáját és kezelését tűztük ki célul, majd a technika XXI. századi rohamos fejlődésének követésével szolgáltatásainkat 2007-ben kiegészítettük a 3-4 D ultrahang diagnosztikával. Legfontosabb feladatunknak a hozzánk forduló betegek diszkrét, kulturált környezetben való ellátását tarjuk, a legújabb szakmai ismeretek felhasználásával. A szakmai hátteret és fekvőbeteg ellátási lehetőséget a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája adja.

Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum - Dr.Sápy Tamás
Egészségvédelem.wyw.hu
http://egeszsegvedelem.wyw.hu/

[Baba rovat] [Betegségek] [Betegségmegelőzés] [Diéta] [Egészségi szervezetek] [Egészségügyi portálok] [Egészségügyi reform] [Egészségvédelem] [Gyógynövények] [Haj] [Kórházak Budapesten] [Kórházak vidéken] [Lelkisegély] [Orvosi műszerek] [Pszichiátria] [Pszichológia] [Szanatóriumok] [Szűrőállomások] [Táplálékkiegészítők] [Természetgyógyászat] [WYW társoldalak]

Egészségvédelem.wyw.hu
Orvostudakozó
https://www.ismertorvos.hu/debrecen

Gyógyulni vágyók, orvosok és gyógyítás mellett elkötelezett szakemberek portálja.

Orvostudakozó
Nobilis 4d ultrahang magánrendelő - debrecen
http://www.nobilismaganrendelo.hu

Debrecen Nagy Lajos király tér 5. alatt 4D ultrahang rendelő nyilt. A magánrendelő szonográfusa a 23 éves tapasztalattal rendelkező Novákné Szerdahelyi Zsuzsanna. Szolgáltatásaink: 4D babamozi színes fotóval és videóval, 4D, szülészeti, nőgyógyászati ultrahang, magzati, terhességi szűrővizsgálat mindez 4D hasi, 4D hüvelyi vizsgálófejjel.

Nobilis 4d ultrahang magánrendelő - debrecen
Herbagabi
http://www.herbagabi.shp.hu/hpc/web.php?a=herbagabi

HERBAGABI Egészségmegörző- és FogyiklubERBAGABI Egészségmegörző- és Fogyiklub...

Herbagabi
Magnevit - Egy új élet kezdete
http://vaan.atw.hu

Mindenkinek az első kezelés, kipróbálás gyanánt teljesen ingyenes! Képzelje csak el. Nem kell többet a fájdalommal, betegségekkel küszködni. Az élet gördülékenyebben megy mint valaha. Egészségesen,fitten tarthatja magát és családját. Ismerje meg a kínai gyógyítás mesterségét! Debrecenben is elérhető ez a kezelési módszer. A normál emberek számára is elérhető és megfizethető áron nyújtunk egy esélyt a gyógyulásához, egy több százezer forintot érő akupresszúrás géppel. Debrecen területén lehetőség nyílik arra, hogy otthonába kérje a kezeléseket. Amennyiben úgy dönt, hogy saját maga végezné a kezeléseket otthon "kényelmesebb" körülmények között, rajtunk keresztül megrendelheti a CD-9 Magnevit Reflex T100 típusú dupla-mágneses készüléket. Hogyan kerülheti el a műtéteket? Hogyan élhet fájdalom mentesebb, egészségesebb életet? Hogyan tudja boldogabbá tenni magát, és a családját?

Magnevit - Egy új élet kezdete
dr. Bóta István fogorvos
http://www.debrecenifogorvos.hu

Dr. Bóta István fogszakorvos 2000 óta dolgozik önálló vállalkozóként debreceni rendelőjében. Dr. Bóta István a következő kezeléseket vállalja debreceni rendelőjében: ultrahangos fogkő-eltávolítás, digitális röntgenfelvétel-készítés, esztétikus tömések, gyökérkezelések, kerámia leplezésű- és teljes kerámia hidak és koronák, részleges- és teljes fogsorok, kombinált fogpótlások, valamint szájsebészeti beavatkozások.

dr. Bóta István fogorvos
Debreceni nőgyógyászati és ultrahang rendelő - AranyKéz
http://aranykezrendelo.hu/

AranyKéz Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Magánrendelő, Debrecen - Debreceni magánrendelőnkben nőgyógyászati és szülészeti szolgáltatásokat nyújtunk.

Debreceni nőgyógyászati és ultrahang rendelő - AranyKéz
4d ultrahang rendelők Debrecenben
http://www.4dultrahang.info/4dultrahang_rendelok/Debrecen

4d ultrahang rendelők Debrecenben és elérhetőségük.

4d ultrahang rendelők Debrecenben
Gyógyuljon Garanciával!
http://www.meggyogyulsz.com

Ön is hetek, hónapok, vagy már évek óta szedi az orvosai által javallott gyógyszereit, mégsem érez olyan mértékű javulást, mint azt szeretné? Ön is szeretné végre megtudni, hogy mi okozza panaszait és megkapni az igazi megoldást is egészségügyi problémáira? A MEGOLDÁS: Medbiotech Diagnosztika A Medbiotech Diagnosztikai , egy olyan egyedülálló diagnosztikai eljárás, amely ötvözi a nyugati (klinikai orvoslást)és a keleti gyógyászatot(természetes gyógy-módok), tehát az alternatív diagnosztikai eljárásokat (biorezonancia, elektoakupunktúra) is magába foglalja. A modern orvostudomány ma már nem tudna létezni az olyan elektrodiagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, MR, CT, amelyek az agykéreg, szív, vázizomzat által kibocsátott elektromos jelek változását mérik.

Gyógyuljon Garanciával!
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
debrecen.wyw.hu: Debrecen katalógus, debreceni információk. A cívisváros története, debreceni éttermek, egyetemek, cégek listája.
Gyűjteményünkben 349 válogatott Debrecen témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 349 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 35451