Iskola, gimnázium, szakközépiskola, egyetem > Középiskolák, gimnáziumok > Debrecen - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Iskola, gimnázium, szakközépiskola, egyetem > Középiskolák, gimnáziumok > 7 weboldal. Kategória leírása: Középfokú oktatás Debrecenben. Gimnáziumok, szakközépiskolák, speciális középiskolák honlapjai.

debrecen.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Brassai Sámuel Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola
https://www.dszcbrassai.hu/

Az iskola a debreceni Dobozi-lakótelepen található, a régi Dobozi temető helyén. Eredeti neve Landler Jenő Ipari Szakközépiskola volt. 1968-ban épült fel a volt Tanács utcai iskolaépület, mely többszöri hozzáépítéssel bővült és nyerte el jelenlegi állapotát.

Brassai Sámuel Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola
Kós Károly Művészeti Szakközépiskola
http://muveszeti-debrecen.sulinet.hu/

Kós Károly Művészeti Szakközépiskola. Diákotthon. Kézműves Udvarház...

Kós Károly Művészeti Szakközépiskola
Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola
http://www.beregszaszi-debr.sulinet.hu/

Iskolánk jelenlegi helyén 1905 óta, immár 100 éve, diákok tízezreit bocsátotta szárnyra, a kezdetektől nagyon sok szakmában. A mai iskolára és jogelődjeire mindig jellemző volt a szakmai, pedagógiai megújulás, a változó körülményekhez való folyamatos alkalmazkodás, ugyanakkor a hagyományokhoz: a magas szintű képzéshez, a humánus oktatáshoz-neveléshez való ragaszkodás.

Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola
Irinyi János Iskola
http://www.irinyi-debr.sulinet.hu/

A 100 főt alig meghaladó kis iskola az elmúlt 55 év alatt Kelet-Magyarország szakképzésében jelentős szerepet játszó intézménnyé fejlődött. A munkaerőigények mindenkori szem előtt tartásával, az igényes pedagógiai és szakmai munkával iskolánk kivívta az élelmiszeripar erkölcsi és anyagi megbecsülését. A vállalatokkal kialakított közvetlen munkakapcsolatnak köszönhető, hogy a 80-as évek közepén, a legelsők között felismertük a változtatás szükségességét.

Irinyi János Iskola
Debreceni Ady Endre Gimnázium
http://server.ady-debr.sulinet.hu/

Iskolánk névadója, Ady Endre Érmindszenten született, a mai Erdély területén,de Debrecenhez is sok szállal kötődött: itt volt jogászhallgató, egy ideig itt újságíróskodott, s versek címmel 1899-ben itt jelent meg első verseskötete.

Debreceni Ady Endre Gimnázium
Tóth Árpád Gimnázium
http://server.tagdebr.sulinet.hu/

A Tóth Árpád Gimnáziumot 1956-ban alapították. Alapítása óta az iskola 40 tanévet a Szent Anna u. 26 szám alatti épületben töltött el. Régi helyén érte el azokat a sikereket, amelyek a város népszerű középiskolájává tették, s az ország közel 300 gimnáziuma között a továbbtanulási és tanulmányi versenyeredmények alapján az élvonalba került.

Tóth Árpád Gimnázium
DISCIMUS Alapítványi Közgazdasági Szakközépiskola
http://www.discimus.hu/

A DISCIMUS Alapítványi Közgazdasági Szakközépiskolát a Fiatalok Idegen Nyelv- és Szakmai Továbbképzéséért Alapítvány hozta létre és müködteti az 1995-96-os tanévtől.

DISCIMUS Alapítványi Közgazdasági Szakközépiskola
Hirdetések
Oldal leírása
debrecen.wyw.hu: Debrecen katalógus, debreceni információk. A cívisváros története, debreceni éttermek, egyetemek, cégek listája.
Gyűjteményünkben 348 válogatott Debrecen témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 348 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 35016