Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Debrecen - wyw.hu

Szponzorált linkek
Nagyvárad Nagyvárad látnivalók térképe
http://www.welcometoromania.ro/Oradea/Oradea_Harta_Obiective_m.htm

Nagyvárad interaktív térképe, turisztikai látnivalókkal. Nagyváradi szállodák, vendéglők, üzleti lehetőségek, időjárás előrejelzés és valutaárfolyam, ...

Nagyvárad Nagyvárad látnivalók térképe
Debrecenről
http://hu.wikipedia.org/wiki/Debrecen

Írott forrásban elsőként 1235-ben tűnik fel Debrecen neve, mégpedig a Váradi Regestrumként ismert ítéletgyűjteményben, ekkor még „Debrezun” alakban (a név feltehetőleg a szlovák dobre zljiem, „jó termőföld” kifejezésből ered, mások szerint török eredetű.) A több falu egyesülésével létrejött település a tatárjárást követő évtizedekben indult gyors fejlődésnek, rövid idő alatt az ország egyik meghatározó városává vált, elsősorban földesurának, Károly Róbert bizalmasának, Debreceni Dósának köszönhetően. A mezővárosi kiváltságokat Nagy Lajos adományozta Debrecennek 1361-ben.

Debrecenről
Autószalonok
http://www.autoszalonok.hu/index.php?command=varoslista&varos=debrecen

Autószalonok. Az újautó -vásárlók kezdőlapja. Márkakereskedők, importőrök...

Autószalonok
CTS Informatikai Kft
http://www.cts.hu/

CTS Informatikai Kft hivatalos honlapja. Közbeszerzés, referenciák...

CTS Informatikai Kft
Hangtapasz Zenekar
http://www.hangtapasz.hu/

Hírek, koncertek, letöltés, galéria, zenekar, vendégkönyv...

Hangtapasz Zenekar
Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász
http://zatik-nogyogyasz.hu/

Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász szakorvos hivatalos honlapja.

Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász
Napraforgó Waldorf Iskola
http://www.napraforgoiskola.hu/

Iskolánk szülői alapítású, 12+1 évfolyamos, alternatív pedagógia - waldorf módszer - szerint működ? iskola. 1996 óta általános iskola, 2007. szeptemberétől többcélú, egységes iskolaként gimnázium is.

Napraforgó Waldorf Iskola
Brassai Sámuel Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola
https://www.dszcbrassai.hu/

Az iskola a debreceni Dobozi-lakótelepen található, a régi Dobozi temető helyén. Eredeti neve Landler Jenő Ipari Szakközépiskola volt. 1968-ban épült fel a volt Tanács utcai iskolaépület, mely többszöri hozzáépítéssel bővült és nyerte el jelenlegi állapotát.

Brassai Sámuel Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola
Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola
http://www.beregszaszi-debr.sulinet.hu/

Iskolánk jelenlegi helyén 1905 óta, immár 100 éve, diákok tízezreit bocsátotta szárnyra, a kezdetektől nagyon sok szakmában. A mai iskolára és jogelődjeire mindig jellemző volt a szakmai, pedagógiai megújulás, a változó körülményekhez való folyamatos alkalmazkodás, ugyanakkor a hagyományokhoz: a magas szintű képzéshez, a humánus oktatáshoz-neveléshez való ragaszkodás.

Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola
R'n'B Dance Tánciskola
http://www.rnbdance.hu/

Fő profilunk a hip-hop és jazztánc, de foglalkozunk showtánccal és alapfokon klasszikus balett oktatással is.

R'n'B Dance Tánciskola
Méliusz Rádió
http://www.licium.hu/index.php?page=meliusz_tortenet&ctrl=Contents&cmd=show& ...

Hallgassa meg a Méliusz Rádió adását élőben! Élő adás, műsorrend...

Méliusz Rádió
Alföld Televízió
http://www.alfoldtv.hu/

A debreceni székhelyű Alföld Televízió az ország egyik legnagyobb kereskedelmi kábeltelevíziója. Műsorstruktúránkban kiemelt szerep jut a hírnek, a sportnak és a zenének.

Alföld Televízió
Ronin Karate Klub
http://www.roninkarate.iweb.hu/

Karate Klubunk 1990 óta működik folyamatosan, s 1994-től már államilag bejegyzett társadalmi nonprofit szervezetként tevékenykedik. Elsődleges feladata az edzéslehetőségek megteremtése, a tanulók fejlődésének, edzőtáborozásának, versenyre jutásának elősegítése.

Ronin Karate Klub
Villa Hotel
http://www.villahotel.hu/

A Villa Hotel**** ünnepélyes megnyitójára 2006. december 16-án került sor. Célunk, hogy eleganciával, kényelemmel, odafigyeléssel, és néhány felejthetetlen nappal ajándékozzuk meg kedves vendégeinket.

Villa Hotel
Sofőr és futárszolgálat
http://www.futika.hu/

Futárszolgálat Debrecen, sofőrszolgálat és expressz szállítás az ország területén.

Sofőr és futárszolgálat
SZIDE Fordítóiroda
http://www.szide.hu/

A SZIDE Fordítóiroda 2005. szeptemberében azzal a céllal alakult, hogy a magyarországi és külföldi gyógyszergyártók és forgalmazók, orvosi és vegyipari műszergyártók és forgalmazók szakfordítási igényeit magas szinvonalon kielégítése.

SZIDE Fordítóiroda
Alfa autósiskola Debrecen
http://alfaautosiskolakft.hu/

Tanulj vezetni az Alfa módszerrel! B kategóriás jogosítvány megszerzése hatékonyan, kedvező áron. 10 ezer Ft-al elkezdheti!

Alfa autósiskola Debrecen
Fapados fogadó - étterem, panzió, vendéglő, szállás, debrecenben
http://www.fapadosfogado.hu/

Hangulatos belső kialakítású vendéglő és panzió meghitt családi, baráti vagy üzleti ebédek lebonyolítására egyaránt kiváló. Az étterem 40 fő befogadására alkalmas különteremmel, és hozzá tartozó terasszal rendelkezik, melynek hangulatát a kemence, a grillező, és a csikós tűzhely határozza meg. Különtermünk kisebb rendezvényekre kibérelhető. Célunk, hogy megrendelőink elégedettségére törekedve házias, finom és változatos ételeket kínáljunk és szállítsunk házhoz elérhető áron a lehető legjobb minőségben.

Fapados fogadó - étterem, panzió, vendéglő, szállás, debrecenben
Prizma Földmérő Kft. Debrecen
http://www.prizmakft.hu

Teljes körű földmérés, földhivatali ügyintézés ! -Épületfeltüntetés, törlés.-Telekmegosztás, telekösszevonás, telekkitűzés.-Utcalejegyzés.-Ingatlanrendezés, házhelyosztás.-Geodéziai művezetés.-Terepszintezés, épületalap kitűzése.-Tervezési térkép, megvalósulási térkép, közmű térkép.-Közmű bemérése.-Szolgalmi jog, albetétesítés. -Művelési ág változás.-Művelésből kivonás.-Kisajátítás, tagosítás.-Ingatlan értékbecslése. *GD-T / geodéziai teljes jogkörű tervezés / *GD-SZ /* geodéziai szakértő / ÉPÜLETFELTÜNTETÉS ! földhivatali ár: 27.650 Ft. CÉGÜNKNÉL ÁR: 20.000 Ft. ! ! ! NEM KEL földhivatalba fáradnia, utaznia, sorban állnia ! LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK !

Prizma Földmérő Kft. Debrecen
Öngyújtó katalógus
http://www.firelight.hu/

Öngyújtó Katalógus viszonteladóknak! Gyerekzáras, jó minőségű öngyújtók.

Öngyújtó katalógus
Őskeresztény Apostoli Egyház
http://www.apostoli.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=52

Őskeresztény Apostoli Egyház. Debrecen, Zúgó utca 4.

Őskeresztény Apostoli Egyház
Dr Ditrói Péter
http://www.ditroi.hu/

Szülészeti - nőgyógyászati magánrendelőmet 15 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában indítottam 1997-ben. Célom a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a Liget Lakóparkban, parkosított környezetben található. Busszal, gépkocsival könnyen megközelíthető, kényelmes parkolási lehetőséggel.

Dr Ditrói Péter
Kós Károly Művészeti Szakközépiskola
http://muveszeti-debrecen.sulinet.hu/

Kós Károly Művészeti Szakközépiskola. Diákotthon. Kézműves Udvarház...

Kós Károly Művészeti Szakközépiskola
Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum - Dr.Sápy Tamás
http://www.nnc.hu

Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum 4028-Debrecen, Weszprémy u.22. www.nnc.hu info@nnc.hu Bejelentkezés: Szülészet, nőgyógyászat, meddőség - Dr.Sápy Tamás: 20/9294198 2D, 3D, 4D ultrahang: 30/4031763 Szülészeti és nőgyógyászati magánrendelőnket a betegek fokozott elvárásainak megfelelően 2004-ben alapítottuk. Kezdetben a szülészet-nőgyógyászati kórformák teljes vertikumának diagnosztikáját és kezelését tűztük ki célul, majd a technika XXI. századi rohamos fejlődésének követésével szolgáltatásainkat 2007-ben kiegészítettük a 3-4 D ultrahang diagnosztikával. Legfontosabb feladatunknak a hozzánk forduló betegek diszkrét, kulturált környezetben való ellátását tarjuk, a legújabb szakmai ismeretek felhasználásával. A szakmai hátteret és fekvőbeteg ellátási lehetőséget a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája adja.

Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum - Dr.Sápy Tamás
Júlia Centrál
http://www.juliacentral.hu/

Júlia Centrál. Klub. Képek. Letöltés. Szavazás. Szalon. Fórum. Hírlevél.

Júlia Centrál
Debreceni Ady Endre Gimnázium
http://server.ady-debr.sulinet.hu/

Iskolánk névadója, Ady Endre Érmindszenten született, a mai Erdély területén,de Debrecenhez is sok szállal kötődött: itt volt jogászhallgató, egy ideig itt újságíróskodott, s versek címmel 1899-ben itt jelent meg első verseskötete.

Debreceni Ady Endre Gimnázium
ILS Debrecen Nyelviskola
http://www.ilsdebrecen.hu/

Az ILS Debrecen Nyelviskola idén is indítja népszerű nyári, intenzív tanfolyamait.

ILS Debrecen Nyelviskola
Interspar Debrecen
http://www.dimo.hu/sk/cegek/24087/Interspar_Debrecen/Aruhaz/

Interspar. 4000 Debrecen, Füredi u. 27. Alaptevékenység: Kereskedelem.

Interspar Debrecen
Gyógymasszőr tanfolyam
http://www.alfakapos.com/tanfolyamok/masszor_kepzesek/gyogymasszor_tanfolyam ...

Békéscsaba; Masszőr képzések: Gyógymasszőr tanfolyam - Budapest Budapest; Masszőr képzések: Gyógymasszőr tanfolyam - Debrecen ...

Gyógymasszőr tanfolyam
Nádix Panzió
http://www.nadix.hu/

A Nádix Panzió Debrecennek, a "kálvinista Rómának" az ország második legnagyobb városának kiemelt övezetében található, a Debreceni Nagyerdőn. Exkluzív, csendes, családias környezetben, egy 28 szobás 60 férőhelyes villaépületben helyezkedik el.

Nádix Panzió
SOFT Alapítvány
http://www.softalap.hu/

A SOFT alapítvány eleinte főként a gyermekek fejlesztésével és rehabilitációjával foglalkozó intézmények működési feltételeinek javítására fordított gondot és anyagi forrásokat.

SOFT Alapítvány
c-sale.hu online webáruház
http://www.c-sale.hu

c-sale.hu online webáruház, forgalmazott termékcsoportok: akkumulátorok, Baba-center, Biztonságtechnikai eszközök, Digitális fényképezőgépek, kamerák - tartozékok, DVD filmek, Egészség és szépségápolási termékek, Festékek -és egyéb lakásfelújítási eszközök, Forrasztási, szerelési anyagok - műszerek, Háztartási gépek, illatszerek, játékok, Karácsonyi dekorációk fényfüzérek, karórák, kerti kiegészítők, könyvek, memóriakártyák, mobiltelefonok, számítástechnikai ill szórakoztató elektronikai termékek, táskák, tokok, tartók, zenei CD-k / DVD-k

c-sale.hu online webáruház
Lilla Téri Általános Iskola
http://www.lilla-debrecen.sulinet.hu/

A Lilla Téri Általános Iskolát 1957-ben alapították. 1957-1962-ig a Szotyori utcán működött egy lakóházból kialakított helyiségben. A jelenlegi épület 1962-ben épült fel, ettől az évtől itt folytatta működését az iskola.

Lilla Téri Általános Iskola
Menetrendek.Hu
http://www.menetrendek.hu/

www.Menetrendek.Hu :: A Tömegközlekedés Hivatalos Menetrendjei. A MÁV-os Elvirához hasonlóan buszos útvonaltervező.

Menetrendek.Hu
Friss Rádió
http://www.frissradio.hu/

A 2002. január 7-től működő Friss Rádió Debrecen rádiója, a városban és 30 km-es körzetében fogható a 90.0 MHz-es frekvencián.

Friss Rádió
Nobilis 4d ultrahang magánrendelő - debrecen
http://www.nobilismaganrendelo.hu

Debrecen Nagy Lajos király tér 5. alatt 4D ultrahang rendelő nyilt. A magánrendelő szonográfusa a 23 éves tapasztalattal rendelkező Novákné Szerdahelyi Zsuzsanna. Szolgáltatásaink: 4D babamozi színes fotóval és videóval, 4D, szülészeti, nőgyógyászati ultrahang, magzati, terhességi szűrővizsgálat mindez 4D hasi, 4D hüvelyi vizsgálófejjel.

Nobilis 4d ultrahang magánrendelő - debrecen
Debreceni nőgyógyászati és ultrahang rendelő - AranyKéz
http://aranykezrendelo.hu/

AranyKéz Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Magánrendelő, Debrecen - Debreceni magánrendelőnkben nőgyógyászati és szülészeti szolgáltatásokat nyújtunk.

Debreceni nőgyógyászati és ultrahang rendelő - AranyKéz
Az egyik legnépszerűbb cukrászda Debrecenben
http://www.ibolyacukraszda.hu

Főzött kézműves fagylalt és mindennap friss sütemények várják azt, aki ellátogat a Debrecen szívében található Ibolya cukrászdába. Megújult weboldalunkon keresztül mostantól otthonról is rendelhet tortát, hogy biztosan olyan tortát vihessen haza amilyet szeretett volna.

Az egyik legnépszerűbb cukrászda Debrecenben
Rendszerfelügyelet, szerver üzemeltetés, rendszergazdai munkák
http://rendszergazda-debrecen.hu

Rendszergazdai feladatok ellátása alkalmi, vagy havi átalány díjas konstrukcióban. Rendszerüzemeltetés, rendszerfelügyelet, rendszer építés. Szerver telepítés, karbantartás, üzemeltetés. Vállalkozások, cégek hálózatának, számítógép és szerverparkjának üzemeltetése, karbantartása, bővítése, fejlesztése.

Rendszerfelügyelet, szerver üzemeltetés, rendszergazdai munkák
Canticum Novum Alapítvány
http://www.canticumnovum.hu/

A Canticum Novum Alapítványt a Főiskolai Kórusművészet Fejlesztéséért 1992-ben a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának akkori hallgatói hozták létre azért, hogy a Canticum Novum Kamarakórus munkáját segítsék. Az alapítvány és az énekkar célja, hogy hozzájáruljon a széles látókörű, szakmai tudását folyvást gyarapító, nemzetközi mércének magasan megfelelő pedagógusképzéshez, ezzel a magyar zeneoktatás hírnevének öregbítéséhez és Debrecen város kultúrájának gazdagításához.

Canticum Novum Alapítvány
Nagyvárad Nagyvárad látnivalók térképe
http://www.welcometoromania.ro/Oradea/Oradea_Harta_Obiective_m.htm

Nagyvárad interaktív térképe, turisztikai látnivalókkal. Nagyváradi szállodák, vendéglők, üzleti lehetőségek, időjárás előrejelzés és valutaárfolyam, ...

Nagyvárad Nagyvárad látnivalók térképe
Debrecenről
http://hu.wikipedia.org/wiki/Debrecen

Írott forrásban elsőként 1235-ben tűnik fel Debrecen neve, mégpedig a Váradi Regestrumként ismert ítéletgyűjteményben, ekkor még „Debrezun” alakban (a név feltehetőleg a szlovák dobre zljiem, „jó termőföld” kifejezésből ered, mások szerint török eredetű.) A több falu egyesülésével létrejött település a tatárjárást követő évtizedekben indult gyors fejlődésnek, rövid idő alatt az ország egyik meghatározó városává vált, elsősorban földesurának, Károly Róbert bizalmasának, Debreceni Dósának köszönhetően. A mezővárosi kiváltságokat Nagy Lajos adományozta Debrecennek 1361-ben.

Debrecenről
Autószalonok
http://www.autoszalonok.hu/index.php?command=varoslista&varos=debrecen

Autószalonok. Az újautó -vásárlók kezdőlapja. Márkakereskedők, importőrök...

Autószalonok
CTS Informatikai Kft
http://www.cts.hu/

CTS Informatikai Kft hivatalos honlapja. Közbeszerzés, referenciák...

CTS Informatikai Kft
Hangtapasz Zenekar
http://www.hangtapasz.hu/

Hírek, koncertek, letöltés, galéria, zenekar, vendégkönyv...

Hangtapasz Zenekar
Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász
http://zatik-nogyogyasz.hu/

Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász szakorvos hivatalos honlapja.

Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász
Napraforgó Waldorf Iskola
http://www.napraforgoiskola.hu/

Iskolánk szülői alapítású, 12+1 évfolyamos, alternatív pedagógia - waldorf módszer - szerint működ? iskola. 1996 óta általános iskola, 2007. szeptemberétől többcélú, egységes iskolaként gimnázium is.

Napraforgó Waldorf Iskola
Brassai Sámuel Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola
https://www.dszcbrassai.hu/

Az iskola a debreceni Dobozi-lakótelepen található, a régi Dobozi temető helyén. Eredeti neve Landler Jenő Ipari Szakközépiskola volt. 1968-ban épült fel a volt Tanács utcai iskolaépület, mely többszöri hozzáépítéssel bővült és nyerte el jelenlegi állapotát.

Brassai Sámuel Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola
Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola
http://www.beregszaszi-debr.sulinet.hu/

Iskolánk jelenlegi helyén 1905 óta, immár 100 éve, diákok tízezreit bocsátotta szárnyra, a kezdetektől nagyon sok szakmában. A mai iskolára és jogelődjeire mindig jellemző volt a szakmai, pedagógiai megújulás, a változó körülményekhez való folyamatos alkalmazkodás, ugyanakkor a hagyományokhoz: a magas szintű képzéshez, a humánus oktatáshoz-neveléshez való ragaszkodás.

Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola
R'n'B Dance Tánciskola
http://www.rnbdance.hu/

Fő profilunk a hip-hop és jazztánc, de foglalkozunk showtánccal és alapfokon klasszikus balett oktatással is.

R'n'B Dance Tánciskola
Méliusz Rádió
http://www.licium.hu/index.php?page=meliusz_tortenet&ctrl=Contents&cmd=show& ...

Hallgassa meg a Méliusz Rádió adását élőben! Élő adás, műsorrend...

Méliusz Rádió
Alföld Televízió
http://www.alfoldtv.hu/

A debreceni székhelyű Alföld Televízió az ország egyik legnagyobb kereskedelmi kábeltelevíziója. Műsorstruktúránkban kiemelt szerep jut a hírnek, a sportnak és a zenének.

Alföld Televízió
Ronin Karate Klub
http://www.roninkarate.iweb.hu/

Karate Klubunk 1990 óta működik folyamatosan, s 1994-től már államilag bejegyzett társadalmi nonprofit szervezetként tevékenykedik. Elsődleges feladata az edzéslehetőségek megteremtése, a tanulók fejlődésének, edzőtáborozásának, versenyre jutásának elősegítése.

Ronin Karate Klub
Villa Hotel
http://www.villahotel.hu/

A Villa Hotel**** ünnepélyes megnyitójára 2006. december 16-án került sor. Célunk, hogy eleganciával, kényelemmel, odafigyeléssel, és néhány felejthetetlen nappal ajándékozzuk meg kedves vendégeinket.

Villa Hotel
Sofőr és futárszolgálat
http://www.futika.hu/

Futárszolgálat Debrecen, sofőrszolgálat és expressz szállítás az ország területén.

Sofőr és futárszolgálat
SZIDE Fordítóiroda
http://www.szide.hu/

A SZIDE Fordítóiroda 2005. szeptemberében azzal a céllal alakult, hogy a magyarországi és külföldi gyógyszergyártók és forgalmazók, orvosi és vegyipari műszergyártók és forgalmazók szakfordítási igényeit magas szinvonalon kielégítése.

SZIDE Fordítóiroda
Alfa autósiskola Debrecen
http://alfaautosiskolakft.hu/

Tanulj vezetni az Alfa módszerrel! B kategóriás jogosítvány megszerzése hatékonyan, kedvező áron. 10 ezer Ft-al elkezdheti!

Alfa autósiskola Debrecen
Fapados fogadó - étterem, panzió, vendéglő, szállás, debrecenben
http://www.fapadosfogado.hu/

Hangulatos belső kialakítású vendéglő és panzió meghitt családi, baráti vagy üzleti ebédek lebonyolítására egyaránt kiváló. Az étterem 40 fő befogadására alkalmas különteremmel, és hozzá tartozó terasszal rendelkezik, melynek hangulatát a kemence, a grillező, és a csikós tűzhely határozza meg. Különtermünk kisebb rendezvényekre kibérelhető. Célunk, hogy megrendelőink elégedettségére törekedve házias, finom és változatos ételeket kínáljunk és szállítsunk házhoz elérhető áron a lehető legjobb minőségben.

Fapados fogadó - étterem, panzió, vendéglő, szállás, debrecenben
Prizma Földmérő Kft. Debrecen
http://www.prizmakft.hu

Teljes körű földmérés, földhivatali ügyintézés ! -Épületfeltüntetés, törlés.-Telekmegosztás, telekösszevonás, telekkitűzés.-Utcalejegyzés.-Ingatlanrendezés, házhelyosztás.-Geodéziai művezetés.-Terepszintezés, épületalap kitűzése.-Tervezési térkép, megvalósulási térkép, közmű térkép.-Közmű bemérése.-Szolgalmi jog, albetétesítés. -Művelési ág változás.-Művelésből kivonás.-Kisajátítás, tagosítás.-Ingatlan értékbecslése. *GD-T / geodéziai teljes jogkörű tervezés / *GD-SZ /* geodéziai szakértő / ÉPÜLETFELTÜNTETÉS ! földhivatali ár: 27.650 Ft. CÉGÜNKNÉL ÁR: 20.000 Ft. ! ! ! NEM KEL földhivatalba fáradnia, utaznia, sorban állnia ! LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK !

Prizma Földmérő Kft. Debrecen
Öngyújtó katalógus
http://www.firelight.hu/

Öngyújtó Katalógus viszonteladóknak! Gyerekzáras, jó minőségű öngyújtók.

Öngyújtó katalógus
Őskeresztény Apostoli Egyház
http://www.apostoli.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=52

Őskeresztény Apostoli Egyház. Debrecen, Zúgó utca 4.

Őskeresztény Apostoli Egyház
Dr Ditrói Péter
http://www.ditroi.hu/

Szülészeti - nőgyógyászati magánrendelőmet 15 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában indítottam 1997-ben. Célom a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a Liget Lakóparkban, parkosított környezetben található. Busszal, gépkocsival könnyen megközelíthető, kényelmes parkolási lehetőséggel.

Dr Ditrói Péter
Kós Károly Művészeti Szakközépiskola
http://muveszeti-debrecen.sulinet.hu/

Kós Károly Művészeti Szakközépiskola. Diákotthon. Kézműves Udvarház...

Kós Károly Művészeti Szakközépiskola
Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum - Dr.Sápy Tamás
http://www.nnc.hu

Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum 4028-Debrecen, Weszprémy u.22. www.nnc.hu info@nnc.hu Bejelentkezés: Szülészet, nőgyógyászat, meddőség - Dr.Sápy Tamás: 20/9294198 2D, 3D, 4D ultrahang: 30/4031763 Szülészeti és nőgyógyászati magánrendelőnket a betegek fokozott elvárásainak megfelelően 2004-ben alapítottuk. Kezdetben a szülészet-nőgyógyászati kórformák teljes vertikumának diagnosztikáját és kezelését tűztük ki célul, majd a technika XXI. századi rohamos fejlődésének követésével szolgáltatásainkat 2007-ben kiegészítettük a 3-4 D ultrahang diagnosztikával. Legfontosabb feladatunknak a hozzánk forduló betegek diszkrét, kulturált környezetben való ellátását tarjuk, a legújabb szakmai ismeretek felhasználásával. A szakmai hátteret és fekvőbeteg ellátási lehetőséget a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája adja.

Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Ultrahang Centrum - Dr.Sápy Tamás
Júlia Centrál
http://www.juliacentral.hu/

Júlia Centrál. Klub. Képek. Letöltés. Szavazás. Szalon. Fórum. Hírlevél.

Júlia Centrál
Debreceni Ady Endre Gimnázium
http://server.ady-debr.sulinet.hu/

Iskolánk névadója, Ady Endre Érmindszenten született, a mai Erdély területén,de Debrecenhez is sok szállal kötődött: itt volt jogászhallgató, egy ideig itt újságíróskodott, s versek címmel 1899-ben itt jelent meg első verseskötete.

Debreceni Ady Endre Gimnázium
ILS Debrecen Nyelviskola
http://www.ilsdebrecen.hu/

Az ILS Debrecen Nyelviskola idén is indítja népszerű nyári, intenzív tanfolyamait.

ILS Debrecen Nyelviskola
Interspar Debrecen
http://www.dimo.hu/sk/cegek/24087/Interspar_Debrecen/Aruhaz/

Interspar. 4000 Debrecen, Füredi u. 27. Alaptevékenység: Kereskedelem.

Interspar Debrecen
Gyógymasszőr tanfolyam
http://www.alfakapos.com/tanfolyamok/masszor_kepzesek/gyogymasszor_tanfolyam ...

Békéscsaba; Masszőr képzések: Gyógymasszőr tanfolyam - Budapest Budapest; Masszőr képzések: Gyógymasszőr tanfolyam - Debrecen ...

Gyógymasszőr tanfolyam
Nádix Panzió
http://www.nadix.hu/

A Nádix Panzió Debrecennek, a "kálvinista Rómának" az ország második legnagyobb városának kiemelt övezetében található, a Debreceni Nagyerdőn. Exkluzív, csendes, családias környezetben, egy 28 szobás 60 férőhelyes villaépületben helyezkedik el.

Nádix Panzió
SOFT Alapítvány
http://www.softalap.hu/

A SOFT alapítvány eleinte főként a gyermekek fejlesztésével és rehabilitációjával foglalkozó intézmények működési feltételeinek javítására fordított gondot és anyagi forrásokat.

SOFT Alapítvány
c-sale.hu online webáruház
http://www.c-sale.hu

c-sale.hu online webáruház, forgalmazott termékcsoportok: akkumulátorok, Baba-center, Biztonságtechnikai eszközök, Digitális fényképezőgépek, kamerák - tartozékok, DVD filmek, Egészség és szépségápolási termékek, Festékek -és egyéb lakásfelújítási eszközök, Forrasztási, szerelési anyagok - műszerek, Háztartási gépek, illatszerek, játékok, Karácsonyi dekorációk fényfüzérek, karórák, kerti kiegészítők, könyvek, memóriakártyák, mobiltelefonok, számítástechnikai ill szórakoztató elektronikai termékek, táskák, tokok, tartók, zenei CD-k / DVD-k

c-sale.hu online webáruház
Lilla Téri Általános Iskola
http://www.lilla-debrecen.sulinet.hu/

A Lilla Téri Általános Iskolát 1957-ben alapították. 1957-1962-ig a Szotyori utcán működött egy lakóházból kialakított helyiségben. A jelenlegi épület 1962-ben épült fel, ettől az évtől itt folytatta működését az iskola.

Lilla Téri Általános Iskola
Menetrendek.Hu
http://www.menetrendek.hu/

www.Menetrendek.Hu :: A Tömegközlekedés Hivatalos Menetrendjei. A MÁV-os Elvirához hasonlóan buszos útvonaltervező.

Menetrendek.Hu
Friss Rádió
http://www.frissradio.hu/

A 2002. január 7-től működő Friss Rádió Debrecen rádiója, a városban és 30 km-es körzetében fogható a 90.0 MHz-es frekvencián.

Friss Rádió
Nobilis 4d ultrahang magánrendelő - debrecen
http://www.nobilismaganrendelo.hu

Debrecen Nagy Lajos király tér 5. alatt 4D ultrahang rendelő nyilt. A magánrendelő szonográfusa a 23 éves tapasztalattal rendelkező Novákné Szerdahelyi Zsuzsanna. Szolgáltatásaink: 4D babamozi színes fotóval és videóval, 4D, szülészeti, nőgyógyászati ultrahang, magzati, terhességi szűrővizsgálat mindez 4D hasi, 4D hüvelyi vizsgálófejjel.

Nobilis 4d ultrahang magánrendelő - debrecen
Debreceni nőgyógyászati és ultrahang rendelő - AranyKéz
http://aranykezrendelo.hu/

AranyKéz Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Magánrendelő, Debrecen - Debreceni magánrendelőnkben nőgyógyászati és szülészeti szolgáltatásokat nyújtunk.

Debreceni nőgyógyászati és ultrahang rendelő - AranyKéz
Az egyik legnépszerűbb cukrászda Debrecenben
http://www.ibolyacukraszda.hu

Főzött kézműves fagylalt és mindennap friss sütemények várják azt, aki ellátogat a Debrecen szívében található Ibolya cukrászdába. Megújult weboldalunkon keresztül mostantól otthonról is rendelhet tortát, hogy biztosan olyan tortát vihessen haza amilyet szeretett volna.

Az egyik legnépszerűbb cukrászda Debrecenben
Rendszerfelügyelet, szerver üzemeltetés, rendszergazdai munkák
http://rendszergazda-debrecen.hu

Rendszergazdai feladatok ellátása alkalmi, vagy havi átalány díjas konstrukcióban. Rendszerüzemeltetés, rendszerfelügyelet, rendszer építés. Szerver telepítés, karbantartás, üzemeltetés. Vállalkozások, cégek hálózatának, számítógép és szerverparkjának üzemeltetése, karbantartása, bővítése, fejlesztése.

Rendszerfelügyelet, szerver üzemeltetés, rendszergazdai munkák
Canticum Novum Alapítvány
http://www.canticumnovum.hu/

A Canticum Novum Alapítványt a Főiskolai Kórusművészet Fejlesztéséért 1992-ben a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának akkori hallgatói hozták létre azért, hogy a Canticum Novum Kamarakórus munkáját segítsék. Az alapítvány és az énekkar célja, hogy hozzájáruljon a széles látókörű, szakmai tudását folyvást gyarapító, nemzetközi mércének magasan megfelelő pedagógusképzéshez, ezzel a magyar zeneoktatás hírnevének öregbítéséhez és Debrecen város kultúrájának gazdagításához.

Canticum Novum Alapítvány
Hirdetések
Oldal leírása
debrecen.wyw.hu: Debrecen katalógus, debreceni információk. A cívisváros története, debreceni éttermek, egyetemek, cégek listája.
Gyűjteményünkben 348 válogatott Debrecen témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 348 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 35016