Cégek , vállalkozások, szolgáltatások > Számítástechnika, számítógép, informatika > Debrecen - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Cégek , vállalkozások, szolgáltatások > Számítástechnika, számítógép, informatika > 12 weboldal. Kategória leírása: Debrecenben működő számítástechnikával és informatikával foglalkozó cégek.

debrecen.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Materiálteszt
http://www.materialteszt.hu/

Materiálteszt. Hardver, szoftver kis és nagykereskedelem...

Materiálteszt
CTS Informatikai Kft
http://www.cts.hu/

CTS Informatikai Kft hivatalos honlapja. Közbeszerzés, referenciák...

CTS Informatikai Kft
PC Futár Debrecen
http://pcfutardebrecen.atw.hu

PC Futár Debrecen Számítópép Szervíz Otthonában Irodájában! Ingyenes kiszállással! Számítógép javítás,bővítés, karbantartás,Vírusirtás,Telepítés,Operációs rendszer karbantartása,Biztonsági adatmentés,Törölt fájlok visszaállítása,Internet beállítása,Hálózatépítés otthonában is,Számítástechnikai eszközök és termékek forgalmazása,Nod32 vírusírtó forgalmazása,Internet szolgáltatás,Weblapkészítés/karbantartás,keresőoptimalizálás/Komplett számítógépek forgalmazása. Várom hívását! Tel: 20/537-5147

PC Futár Debrecen
Nádor Rendszerház Debrecen Kft
http://www.nadorbolt.hu/

Nádor Rendszerház Debrecen Kft hivatalos weboldala. Tudnivalók. Üzletszabályzat. Házhozszállítás...

Nádor Rendszerház Debrecen Kft
eMeL Szinkron Számítástechnikai Bt
http://www.emel.hu/mainpage.html

Az eMeL Szinkron Számítástechnikai Bt hivatalos honlapja. Ajánlataink, programok, szolgáltatások, információk.

eMeL Szinkron Számítástechnikai Bt
Rendszergazda, rendszerfelügyelet Debrecen és környékén
http://www.globalsoftware.hu/

Ha Ön számára fontos, hogy cége informatikai rendszere mindig naprakész legyen, akkor bízza cégünkre. Az informatika ne a probléma forrása legyen, hanem támogassa cége működését. Értünk ügyfeleink elégedettsége beszél, mint számos debreceni egyetemi intézet, kkv vállalkozások és pl a debreceni hotel divinus is cégünk rendszergazda szolgáltatását választotta már 4 éve.

Rendszergazda, rendszerfelügyelet Debrecen és környékén
Vonalkód Rendszerház
http://www.vonalkod.hu/

A Vonalkód Rendszerház Kft. 2008 márciusában szerződést írt alá a Datalogic Group kereskedelmi fix és kézi vonalkód olvasókat forgalmazó részlegével, a Datalogic Scanning-gel, mely által a VRH disztribútorként és garanciális szervizközpontként lehet jelen Magyarországon.

Vonalkód Rendszerház
Rendszerfelügyelet, szerver üzemeltetés, rendszergazdai munkák
http://rendszergazda-debrecen.hu

Rendszergazdai feladatok ellátása alkalmi, vagy havi átalány díjas konstrukcióban. Rendszerüzemeltetés, rendszerfelügyelet, rendszer építés. Szerver telepítés, karbantartás, üzemeltetés. Vállalkozások, cégek hálózatának, számítógép és szerverparkjának üzemeltetése, karbantartása, bővítése, fejlesztése.

Rendszerfelügyelet, szerver üzemeltetés, rendszergazdai munkák
Hírlevél küldő
http://ladybird.hu/hirlevel-kuldo

A Web-Sky Consulting Kft. egy Debrecenben működő online marketing cég. LadyBird nevű hírlevél küldő programunk egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Hírlevél küldő
Rendszergazda Debrecen - ITDeb
http://itdeb.hu

Cégünk debrecenben és környékén kínál rendszerfelügyeleti szolgáltatást. Kliens gépek karbantartása, szerverek menedzselése, hálózat konfiguráció, adatmentés. Csak pár dolog, amivel rendszergazdáink levehetik cége válláról a terhet.

Rendszergazda Debrecen - ITDeb
Excelsior Marketing Bt. - honlapkészítés Debrecen
http://www.honlapbirodalom.hu/honlapkeszites-debrecen-nyiregyhaza-miskolc.html

Szeretné, ha az Ön honlapját is úgy találnák meg, ahogy Ön a miénket? Szakembereink marketingszemléletű honlapokat készítenek Önnek Debrecenben, akár 2 hét alatt. Mi a Honlapbirodalomnál hisszük, és be is bizonyítottuk, hogy lehetséges korrekt áron, minőséget értékesíteni akár a honlapkészítés területen is. Hogy miből épülnek fel a honlapkészítés árak? Nálunk a domain név regisztrációból, a tárhelyből, a honlapkészítés egyszeri költségeiből, a karbantartási díjból, és a keresőoptimalizálásból.

Excelsior Marketing Bt. - honlapkészítés Debrecen
Adatgyűjtők, vonalkód olvasók és nyomtatók - Codeinfo
http://www.codeinfo.hu/csoport/vonalkod-cimkenyomtato

Kínálatunkban megtalálható számos, napjainkban az iparban és kereskedelemben használt vonalkódtechnikai készülék. Az igényeknek megfelelően fix telepítésű vagy akár rádiós, mobil vonalkód olvasókkal is tudunk szolgálni. Adatgyűjtőink és címkenyomtatóink pedig sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé, tartós igénybevétel mellett. Kérjen bátran segítséget, számunkra fontos, hogy a felhasználás jellegének legmegfelelőbb eszköz kerüljön beszerzésre, az eredményes munka érdekében.

Adatgyűjtők, vonalkód olvasók és nyomtatók - Codeinfo
Hirdetések
Oldal leírása
debrecen.wyw.hu: Debrecen katalógus, debreceni információk. A cívisváros története, debreceni éttermek, egyetemek, cégek listája.
Gyűjteményünkben 349 válogatott Debrecen témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 349 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 35451